Мебели по поръчка

mebeli-po-porachka-plovdiv

triDstudio се разграничава от масовото предлагане от търговски фирми вносители и производители на готови мебели и предлагаме:

Посещение на място

Задължително посещаваме обекта преди започване на проекта. Запознаваме се с функцията на мебелировката и конкретното задание.

Архитектурно заснемане

Извършваме подробно архитектурно заснемане на помещението и всички изградени инсталации.

Консултация

Консултираме Ви професионално при избора на механизми, обков и кухненски уреди. Работим с всички вносители и производители на плоскости от ПДЧ и МДФ, мебелен обков, плотове от естествен, технически и изкуствен камък и аксесоари. Консултацията с нас ще Ви даде възможност да видите нещата от различен ъгъл и да Ви се подскажат решения, за които до момента не сте подозирали.

Концепция и проект

Предлагаме оптимално решение съобразено изцяло с Вашите изисквания и бюджет. Ние създаваме Вашия проект, като използваме спецификата на материалите и разнообразието от технологии за  постигане на уникалност.

3D визуализация

Изготвяме компютърна 3D визуализация, за да добиете ясна представа за дизайна на Вашите уникални мебели (цветова гама, материали, осветление, декорация).

Доставка и монтаж

Доставяме на място заготовките за мебелите с наш транспорт и извършваме на място монтажа на мебели, както и свързването към ток и вода на всички уреди.

В крайна сметка Вие ще притежавате изделие, което е проектирано конкретно за Вас и отговаря най-пълно на Вашите нужди и възможности.