Мебели по поръчка

triDstudio се разграничава от масовото предлагане от търговски фирми вносители и производители на готови мебели и предлагаме:

Посещение на място

Задължително посещаваме обекта преди започване на проекта. Запознаваме се с функцията на мебелировката и конкретното задание.

Архитектурно заснемане

Извършваме подробно архитектурно заснемане на помещението и всички изградени инсталации.

Консултация

Консултираме Ви професионално при избора на механизми, обков и кухненски уреди. Работим с всички вносители и производители на плоскости от ПДЧ и МДФ, мебелен обков, плотове от естествен, технически и изкуствен камък и аксесоари. Консултацията с нас ще Ви даде възможност да видите нещата от различен ъгъл и да Ви се подскажат решения, за които до момента не сте подозирали.

Концепция и проект

Предлагаме оптимално решение съобразено изцяло с Вашите изисквания и бюджет. Ние създаваме Вашия проект, като използваме спецификата на материалите и разнообразието от технологии за  постигане на уникалност.

3D визуализация

Като допълнителна услуга може да предложим изготвяне на 3D визуализация, за да добиете ясна представа за дизайна на Вашите уникални мебели (цветова гама, материали, осветление, декорация).

Доставка и монтаж

Доставяме на място заготовките за мебелите с наш транспорт и извършваме на място монтажа на мебели, както и свързването към ток и вода на всички уреди.

Оборудване

За Ваше улеснение и за да бъде пълна комплексната услуга, ние предлагаме да поръчаме, транспортираме и доставим вместо Вас избраните уреди, мивки и аксесоари за Вашата кухня по поръчка.